Pozivamo vas da sa nama putujete u Moskvu na sajam reciklaže, obnovljivih energija, ekoloških tehnologija i tretmana otpada WasteTech 2019 koji se ove godine se održava u terminu 04/06.06.2019.

Sajam WasteTech obrađuje sledeće teme: upravljanje otpadom i reciklaža (sa specijalizovanom izložbom ScrapExpo - reciklaža gvozdenih predmeta i metala koji ne sadrže gvožđe; tretman otpadnih voda i upravljanje kanalizacijom; javni toaleti, kontrola zagađenja vazduha, LuftTech; remedijacija tla; industrijsko čišćenje; obnovljive energije - renergo; ekološke zgrade; poboljšanje teritorija; Čišćenje ulica; uklanjanje snega; sađenje drveća i bašti; nadzor, kontrola i analize - EcoLab; sigurnost radnika...

Aranžman WasteTech obuhvata sledeće troškove putovanja: povratni prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Moskva sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transfer na relaciji aerodrom-hotel u Moskvi, smeštaj u širem centru grada u hotelu sa tri zvezde u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za izložbu (preregistracija), zdravstveno osiguranje u dužini putovanja, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

Putovanje na sajam
WasteTech 2019

Kliknite na sliku ispod

WasteTech 2019

ili

Dozvolite da
Vas mi kontaktiramo

Naš predlog programa putovanja u Moskvu na sajam WasteTech 2019 možete pogledati OVDE.

Ako imate drugačiji zahtev, a koji se ne uklapa u predloženo, slobodno nas kontaktirajte. Takođe, ako želite da letite iz nekog drugog grada, a ne Beograda (kao što je navedeno u programu), stojimo Vam na raspolaganju. Poslaćemo Vam ponudu koja odgovara Vašim potrebama i kreirati aranžman za putovanje na sajam WastetTech u Moskvu u najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujemo se na vašem dugogodišnjem poverenju i saradnji!

Vaš TTI tim